קבוצת ALTANA משקיעה 100 מליון יורו ב- Landa Digital Printing

רואה בטכנולוגיה של לנדא כמשנה את כללי המשחק בתעשית הדפוס

AtlantaLanda-Final-Logo---2012-04-02

וזל, גרמניה ורחובות, ישראל, 25 ביוני, 2014 – קבוצת ALTANA (אלטנה) ולנדא קורפוריישן חתמו על הסכם להשקעה לפיו  אלטנה תשקיע 100 מליון יורו (כחצי מיליארד ש"ח) בתמורה לזכויות מיעוט ב- Landa Digital Printing. שתי החברות רואות בהסכם לא רק השקעה פיננסית, אלא גם תחילתה של שותפות אסטרטגית ארוכת-טווח שתביא את הדפוס הדיגיטלי לכלל השווקים המסחריים, לרבות שוקי האריזה וההוצאה לאור. יחידות אחרות בקבוצת לנדא, ובכלל זה Landa Labs ו-Landa Ventures אינן נכללות בעיסקה.

ההשקעה תשמש למימון המשך פיתוח הננוגרפיה, תהליך הדפוס הדיגיטלי היחודי של לנדא, לתכנון ויצור של מכונות הדפוס הננוגרפיות ולהקמת מפעלי ייצור לדיו הננוגרפי.

אלטנה צפויה להיות שותפה פעילה תוך ניצול המומחיות שרכשה בתעשיית הדפוס מחטיבותיה ובכלל זה מ-BYK Additives & Instruments, ECKART Effect Pigments, and ACTEGA Coatings & Sealants.

"אנו מאד נרגשים מהשותפות עם איש החזון בני לנדא. אנו מדברים באותה שפה של חדשנות", אומר Dr. Matthias L. Wolfgruber,, נשיא חברת אלטנה. "אני סמוך ובטוח שאנו משקיעים בטכנולוגיה המשנה את כללי המשחק, שתאפשר לתעשית הדפוס לפרוח במאה העשרים ואחת ולעזור ללקוחותינו למצב את עצמם היטב בעתיד".

Dr. Matthias L. Wolfgruber, CEO ALTANA AG

Dr. Matthias L. Wolfgruber,
CEO, ALTANA AG

Benny Landa, Chairman & CEO, Landa Corporation

Benny Landa,
Chairman & CEO, Landa Corporation

"אנו רואים בברית שלנו עם קבוצת אלטנה אבן דרך מרכזית בעבור החברה והבעת אמון חזקה ביעד שלנו להביא את הדפוס הדיגיטלי לזרם המרכזי של השוק המסחרי, ושל שוקי האריזה והוצאה לאור", אמר בני לנדא, מייסד, מנכ"ל ויו"ר לנדא קורפוריישן. "אלטנה מביאה איתה נסיון עשיר בתעשיה הרלבנטית, כמו גם מומחיות עולמית בתחום הייצור, אשר יהיו בעלי ערך רב ככל שנרחיב את נוכחותנו הגלובלית".

אודות אלטנה

אלטנה מפתחת ומייצרת מוצרים חדשניים באיכות גבוהה בתחום הכימיקלים הייחודיים. קבוצת אלטנה, הפועלת מהמטה שלה ב-וזל, גרמניה, הינה "שחקנית גלובלית" אמיתית, כאשר 85% ממכירותיה מקורן בפעילויות בינלאומיות. לקבוצת אלטנה ארבע חטיבות:
חטיבות אלה הן בעלות מעמד מוביל בשוקי היעד שלהן בכל הקשור לאיכות, מומחיות במתן פתרונות למוצר, חדשנות ושירות.

אלטנה מציעה פתרונות חדשניים וידידותיים לסביבה,הכוללים מוצרים ייחודיים  לייצרני ציפויים,  צבעים ופלסטיקה, לתעשיות הדפוס,הקוסמטיקה ולתעשיות החשמל והאלקטרוניקה. מגוון המוצרים כולל תוספים, ציפויים מיוחדים ודבקים, פיגמנטים למתן אפקטים, חומרי איטום ותרכובות, שרפי הספגה ולכה, ומכשירים לבדיקה ומדידה. כיום, לקבוצת אלטנה   46 אתרי ייצור ויותר מ-50 מעבדות שירות ומחקר ברחבי העולם. הקבוצה מעסיקה כ-5700 עובדים הפועלים להבטחת הצלחתה בעולם. בשנת 2013 עמד היקף המכירות של הקבוצה על כ-1.8 מיליארד יורו והיא נחשבת לאחת מקבוצות הכימיקלים המצליחות והחדשניות ביותר בעולם עם פוטנציאל צמיחה ושיעור רווחיות גבוהים במיוחד.

למידע נוסף בקרו ב- www.altana.com

Landa Digital Printing הנה חלק מקבוצת לנדא. טכנולוגית הדפוס הננוגרפי של החברה מגשרת על פני "פער הרווחיות" הקיים בתעשית הדפוס – בכך שהיא מפיקה ריצות קצרות עד בינוניות תוך חסכון בעלויות. הדפוס הננוגרפי של לנדא מאפשר הדפסה דיגיטלית בעלות הנמוכה ביותר בתעשייה. היא משלבת את הגמישות של הדפוס הדיגיטלי עם היתרונות והמהירות של דפוס האופסט. יתרה מכך, הננוגרפיה מאפשרת ללקוחות החברה  לאמץ  מודלים עסקיים חדשים, להרחיב את היצע מוצריהם גם למוצרים המבוססים על התאמה אישית, ולפשט את תהליכי עבודה הדפוס לעומת התהליכים הנהוגים בהדפסה מסורתית.

קבוצת לנדא, שנוסדה ע"י בני לנדא, כוללת גם את חברת לנדא לאבס, זרוע החדשנות של הקבוצה המפתחת ננוטכנולוגיה לשימוש באנרגיה חלופית, לאספקת תרופות ולתחומים אחרים; לנדא ונצ'רס המשקיעה בחברות טכנולוגיות צעירות בישראל; וקרן לנדא לשיוויון הזדמנויות באמצעות חינוך המסייעת לצעירים "ברוכי יכולות, מעוטי יכולת" לזכות בהשכלה גבוהה. בני לנדא ממשיך להוסיף לפורטפוליו הפטנטים שלו המונה מעל ל-800 פטנטים רשומים ברחבי העולם, המספקים בסיס מוצק של קניין רוחני לחברות שהקים.

למידע נוסף בקרו אותנו ב- www.landanano.com או ב-Twitter https://twitter.com/landanano
וכן ב- https://www.facebook.com/landanano

For more information about ALTANA’s investment in Landa, read the latest issue of Nano News.

###

© 2014 Landa Corporation Ltd . כל הזכויות שמורות. Landa, Nanographic Printing, Landa Nanographic Printing, Nanography, Landa Nanography, NanoInk, Landa NanoInk הסמלים והסלוגנים הקשורים הם סימנים מסחריים של חברת Landa Corporation Ltd.. כל שאר הסימנים המסחריים הם קניין בעליהם. המידע כפוף לשינוי ללא התראה. הידיעה לעיתונות עשויה לכלול הצהרות עתידיות הכרוכות בסיכונים, חוסר ודאות והערכות, ואל הצהרות אלו יש להתייחס בזהירות הראויה. בשום נסיבות לא תהא החברה אחראית לטעויות, להשמטות טכניות ולטעויות עריכה.