Press releases

Read More

PR contacts

EMEA & APJ

Ben Dodson
Incus Media Ltd
Tel: +44 (1737) 294001
ben.dodson@incus-media.com

Americas

Helene Cohen Smith
HSPR
Tel: +1 (321) 388-6511
smith@helenesmith.com

Israel

Rani Rogel
Allmedia-Doran PR Israel
Tel: +972 (3) 923-5383
rani@doran.co.il

Benelux-reus in retaildrukwerk Em. de Jong bestelt een Landa S10P

Em. de Jong kiest voor de Landa S10P om haar klantenservice te versterken

Rehovot, Israël – 7 september 2020 –– Landa Digital Printing maakt bekend dat Koninklijke Drukkerij Em. de Jong, de grootste retaildrukwerkspecialist in de Benelux, een Landa S10P Nanographic Printing®-pers heeft besteld. Verwacht wordt dat de digitale pers op B1-formaat (1.050 mm) Em. de Jong in staat zal stellen om te voldoen aan de steeds complexere eisen voor de toegenomen volumes retaildrukwerk in kleinere, gecollationeerde oplages.

 

De Landa-pers wordt geïnstalleerd op de hoofdlocatie van het bedrijf in Baarle-Nassau, Nederland. Volgens Em. de Jong zal de nieuwe Landa S10P helpen om haar aanbod uit te breiden met nieuwe printdiensten zoals het drukken van grotere POP- en POS-graphics op een formaat van 70 x 100 cm, de productiviteit te verhogen en de time-to-market te verkorten. Met deze drukpers zal het bedrijf naar eigen zeggen ook meer flexibiliteit en personalisatiemogelijkheden bieden aan klanten.

 

“De Landa S10P is uniek op het gebied van formaat, snelheid, kwaliteit en veelzijdigheid. Voor onze POS-, POP- en commerciële printmarkten werken we momenteel met een aantal tonergebaseerde digitale persen, offsetpersen en inkjetprinters op grootformaat. Ze hebben allemaal een rol te spelen, maar we kijken altijd vooruit naar de volgende technologie die ons een concurrentievoordeel kan geven. En dat is precies wat de Landa S10P is: slimme technologie voor de toekomst, waarmee we nieuwe opdrachten binnen kunnen halen en tegelijkertijd meer toegevoegde waarde kunnen leveren”, zegt Stijn de Jong, directeur van Em. de Jong.

 

“Dankzij het grotere offsetvelformaat van de Landa S10P kunnen we de productiviteit aanzienlijk verbeteren. Dat betekent ook dat we het proces kunnen stroomlijnen om in te kunnen spelen op de toegenomen vraag naar drukwerk in kleinere oplages. En aangezien de Landa-pers kan drukken op alle ongestreken papiersoorten, zijn we van plan om ons huidige substraataanbod uit te breiden en zo nog meer keuze te bieden aan klanten.”

 

Op de hoofdlocatie van Em. de Jong in Baarle-Nassau, Nederland wordt
een Landa S10P Nanographic Printing®-pers geïnstalleerd.

 

Em. de Jong, dat in 1906 werd opgericht in Baarle-Nassau, is een familiebedrijf van de vierde generatie met 1.200 medewerkers en zeven productielocaties verspreid over Nederland, Duitsland en België. Met talrijke detailhandelszaken in West-Europa als klant produceert en levert het bedrijf duizenden drukorders per week, waaronder een breed scala aan POS- en POP-graphics, brochures en leaflets.

 

“We zijn enthousiast om aan ons Landa-traject te beginnen. Als productiepers die 24/7 kan werken met snelheden van 6.500 vellen per uur, voldoet deze duplex Landa-pers aan alle marktbehoeften. Deze drukpers zal ons helpen om concurrerend te blijven en is de logische volgende stap voor ons”, zegt Stijn de Jong.

 

Manuel Schrutt, General Manager EMEA bij Landa Digital Printing, zegt: “We zijn er trots op dat we Em. de Jong aan de Landa-familie toe kunnen voegen en ons klantenbestand in deze belangrijke regio uit kunnen breiden. Deze zoveelste bevestiging dat de combinatie van onze snelheid, drukkwaliteit en formaatgrootte precies dat is waar bedrijven zoals Em. de Jong op zoek naar zijn, laat zien dat Nanography® nog steeds dé technologie is voor toekomstgerichte bedrijven die hun aanbod toekomstbestendig willen maken.”

 

Einde

 

Over Landa
De Landa Group staat onder leiding van de oprichter van Indigo, Benny Landa, en bestaat uit vier afdelingen: Landa Digital Printing, Landa Labs, Landa Ventures en Lusix. Landa Digital Printing maakt Nanographic Printing®-persen, die de “Rentabiliteitskloof” van de sector overbruggen en op een kostenbesparende manier de veelzijdigheid van digitaal drukken combineren met de hoge kwaliteit en snelheid van offset om de commerciële print-, verpakkings- en uitgeversmarkten te transformeren. Landa Digital Printing is eigendom van de meerderheidsaandeelhouder, Benny Landa, en ALTANA en SKion, die beide volledige eigendom zijn van de Duitse onderneemster Susanne Klatten.

www.landanano.com
landanano.com/social