לנדא מכריזה על שורת לקוחות בטא ב-2017

מכונת הדפוס של לנדא בגירסת בטא יוצאת לדרך ביולי 2017

רחובות, ישראל, 5 באפריל 2017 – לנדא מכריזה היום על הרשימה הסופית של לקוחות בטא לשנת 2017. המשלוח הראשון של מכונת הדפוס Landa S10 Nanographic Printing® Press יהיה ביולי 2017 לבית הדפוס עטור הפרסים גרפיקה בצלאל. החברה הישראלית עוסקת בהדפסת קרטון, אריזות ותויות. בנובמבר 2017 לנדא תשלח את מכונת ה-Landa S10 Nanographic Printing Press הראשונה שלה בצפון אמריקה ל-!Imagine, חברה אמריקנית מובילה לפתרונות בנקודות מכירה. בדצמבר 2017 תהפוך Edelmann, החברה הגרמנית מהמובילות בעולם לפתרונות חדשניים ואיכותיים בתחום הקרטון ונייר האריזה, ללקוח הבטא האירופאי הראשון של מכונת ה-Landa S10 Nanographic Printing Press.

גרפיקה בצלאל – לקוח הבטא הראשון של Landa S10

גרפיקה בצלאל, בית דפוס אופסט וותיק, בחר במכונת הדפוס הננוגרפית של לנדא S10 כפתרון הדיגיטלי הראשון שלו. מהירות ההדפסה והאיכות הגבוהה שלה יעניקו לגרפיקה בצלאל יתרון תחרותי ייחודי בייצור אריזות קרטון בהדפסה דיגיטלית.אייל חרפק, מנהל גרפיקה בצלאל, אומר: "ננוגרפיה הינה הטכנולוגיה הראשונה שמשכה אותנו להיכנס לעולם הדפוס הדיגיטלי. לפני שראינו מה ה- Landa S10 מסוגלת להפיק, התקשינו להאמין שמכונת דפוס דיגיטלית כלשהי יכולה להדפיס באיכות של מכונת דפוס אופסט, בפורמט גיליון ובמהירויות הגבוהות הנדרשות כדי לפתוח בפנינו את שוק אריזות הקרטון בריצות בינוניות. היינו מלאי התפעלות לנוכח מה שלנדא והצוות השיגו.

Eyal Harpak and Yishai Amir

אייל חרפק, מנהל גרפיקה בצלאל (משמאל) וישי אמיר, מנכ"ל לנדא (מימין)

"אנו עובדים עם חברות מובילות דוגמת Calvin Klein, Carlsberg Nestlé, Coca Cola, SodaStream ואחרות, ויודעים שמותגים מובילים מחפשים תמיד דרכים חדשות להגביר את האטרקטיביות של אריזת המוצר על המדף ובכך להגדיל את המכירות. עם ספקטרום הצבעים הבלתי יאמן שתהליך הדפוס הננוגרפי מספק – צבעים יוצאי דופן– הלקוחות יתלהבו לנוכח מה שה-Landa S10 מציעה. באמצעות הגמישות בתהליך היצור, Landa S10 מעניקה אפשרות ייחודית הן של צמצום בעלויות מלאים באמצעות ריצות קצרות, היענות מהירה לדרישות הלקוח, והיכולת לספק אריזות בהתאמה אישית ולמבצעים מיוחדים לקידום מכירות", מסכם אייל חרפק.

לנדא וגרפיקה בצלאל יקיימו ארוע לקוחות בינלאומי במהלך השבוע של 12 בספטמבר, 2017, בו יציגו את מכונת ה-Landa S10 בסביבת ייצור באתר הלקוח.

!Imagine - לקוח הבטא הראשון של Landa S10 בצפון אמריקה

כפי שהודענו בדרופה 2016, הספק המוביל של שילוט לנקודות מכירה ורכישה (POP/POS),
!Imagine, יהיה אתר הבטא הראשון של ה-Landa S10 Nanographic Printing Press בצפון אמריקה.

imagine

"רכשנו את מכונת הדפוס הזו בגלל המוניטין של בני לנדא כמפתח טכנולוגיה חדשנית המשנה את פני התעשייה," אומר ,Bob Lothenbach מייסד !Imagine. בדרך כלל איננו רודפים אחרי מגמות טכנולוגיות, אולם אנו מאמינים בננוגרפיה ורוצים למלא תפקיד משמעותי במהפכת החדרת הדפוס הדיגיטלי למיינסטרים. ננוגרפיה הינה פתרון הדפוס הדיגיטלי הראשון בגודל הפורמט ובמהירויות ההדפסה שיאפשר לאפליקציות שלנו לעבור מתחום האופסט. עלויות ההקמה המופחתות וקיצור זמני ההפקה יביאו לגידול ניכר של העסק שלנו."

Edelmann – לקוח הבטא האירופאי הראשון של מכונת Landa S10

חברת Edelmann המתמחה בפתרונות בתחום האריזות למוצרי בריאות, טיפוח ומותגים צרכניים, מפעלי יצור בתשע מדינות והיקף מכירות העולה על 300 מיליון אירו. כחברה המפיקה 5.3 מיליארד אריזות ועלונים בכל שנה, זוהי אחת מיצרניות האריזות המובילות בעולם.

Dierk Schröder, יו"ר Edelmann אומר: "השירות ללקוח הוא לב הביזנס שלנו. להיות קשובים לרחשי השוק ולספק את מה שהוא זקוק לו, אך גם להסתכל קדימה, להניע מהלכים חדשניים ולהציע מיוזמתנו את מה שהוא אפילו עדיין לא יודע שהוא צריך. אנו נרגשים מהעבודה עם לנדא. זוהי שותפות שמבוססת על ערכים משותפים שתוביל לקשרים ארוכי טווח עם לקוחות. יתרה מכך, ננוגרפיה הינה טכנולוגיה פורצת דרך בעלת פוטנציאל לשנות את פני שוק הדפוס בתחום האריזות והתחומים האחרים.”

Oliver Sattel, המנהל הטכני של Edelmann אומר: "מותגים מבקשים באופן אקטיבי ליעל את פעילותם ולהישאר "רזים" ואפקטיביים, אבל לא על חשבון איכות המוצר או מחירו. מכונת ה-Landa S10 עונה על דרישה זו. היא מבטלת את הצורך בכמויות הזמנה מינימליות ובכסף שמושקע באחסון מלאים. זה מאפשר גמישות חסרת תקדים שתייצר ענין במחלקות הרכש כמו גם במחלקות הקריאטיב של לקוחותינו. כבר עכשיו אנו עדים להתעניינות רבה בשירות חדש זה, ובטוחים שלנדא הינה השותף הנכון ושננוגרפיה הינה הטכנולוגיה היחידה שבכוחה לספק יכולת זו."

Yishai Amir, CEO, Landa Digital Printing (L) and Dierk Schröder, Chairman, Edelmann (R)

Dierk Schröder, יו"ר אדלמן (מימין)
וישי אמיר, מנכ"ל Landa Digital Printing (משמאל)

יו"ר לנדא, בני לנדא, אומר: "אני מאושר כי לאחר שנים רבות של עבודת פיתוח, אנו מגיעים עתה לשלב החשוב של התקנת מכונות הדפוס הננוגרפיות הראשונות אצל לקוחות. אנו מאד גאים שמובילי תעשייה אלה, ושותפים אחרים לחזון, בחרו להיות לקוחות הבטא שלנו בתכנית זו.

"כפי שהובטח, יציבותה של מכונת הדפוס של לנדא, איכות ההדפסה שלה ומהירותה גבוהות עתה באופן קונסיסטנטי. מרגש לחשוב שתוך חודשים ספורים בלבד נוכל לראות את הדפוס הננוגרפי בשוק, מה שייצג שינוי פרדיגמה בכלכלת הדפוס ויעצים מותגים יותר מאי פעם בעבר", סיכם בני לנדא.

קבוצת לנדא, שבראשה בני לנדא, מייסד אינדיגו, כוללת ארבע יחידות: Landa Digital Printing שמכונות הדפוס הננוגרפיות שלה מגשרות על פני "פער הרווחיות" הקיים בתעשיית הדפוס, כשהיא משלבת את הגמישות של הדפוס הדיגיטלי עם היתרונות והמהירות של דפוס אופסט, ומפיקה ריצות קצרות עד בינוניות בעלות הנמוכה ביותר בתעשייה לדף בהדפסה דיגיטלית; לנדא לאבס, זרוע החדשנות של הקבוצה המפתחת ננוטכנולוגיה לשימוש באנרגיה חלופית, ציפויים תעשייתיים, קוסמטיקה, אריזות, אספקת תרופות ותחומים אחרים; לנדא ונצ'רס המשקיעה בחברות טכנולוגיות צעירות בישראל בעלות טכנולוגיות חדשניות; וקרן לנדא לשוויון הזדמנויות המסייעת לצעירים מעוטי יכולת לזכות בהשכלה גבוהה. בני לנדא ממשיך להוסיף לפורטפוליו שלו המונה שמונה מאות פטנטים ברחבי העולם המספקים בסיס מוצק לקנין הרוחני של החברות שהקים.

landanano.com / landanano.com/social